fbpx

Win een videoshow! 

1 blik op jouw Instagram feed en de ideeën voor jouw online learning experience stromen mijn creatieve brein binnen. Mijn verbeelding gaat AAN en ik zet dit direct om in een tastbaar uniek design voor jouw online experience (a.k.a. leeromgeving). Mijn ideeën en het design deel ik met je in een videoshow.

Omggg Naomi wat heb je dat leuk gedaan!!! Echt te leuk. 

OMG Naomi, echt waar… Ik ben laaiend enthousiast! 

Hoe doe je mee?

Je maakt kans om te winnen door je naam, e-mailadres en instagram account in te vullen.

Een voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je een actief instagram account voor je bedrijf hebt, met minimaal 15 foto´s uit de afgelopen 6 maanden. Dit is namelijk de input voor de videoshow.

De winnaar maak ik woensdag 1 juni bekend. 

I wanna win this!

“Naomi is onmisbaar geweest om mijn programma te lanceren. Ze heeft een online leeromgeving gemaakt met super toffe features voor een optimale klantbeleving. Ik krijg met regelmaat complimenten over dat het er zo goed uitziet!”

– Eline van Dam

Get on the waitlist!

The doors to the Solopreneur Scale-up Program will open in 2021. Get on the VIP waitlist now to get notified before the doors open and be one of the first to claim your spot.

You are on the waiting list!

Get on the waitlist!

The doors to the Online Group Mentorship INTENSIVE will open in 2021. Get on the VIP waitlist now to get notified before the doors open and be one of the first to claim your spot.

You are on the waiting list!